27 feb Toruk bär mig

”Tiden går långsamt fram mot den förändring som jag vet kommer. En tidigare vinnande formel kommer att bytas ut för en ny och bara min själ vet vad den är. Jag vet att jag måste göra hoppet, och jag är självklart lite rädd. Det är som om jag står på klippan vid en vacker okänd dal och tittar ner. Mitt hjärta slår snabba slag …. Men jag vet att hoppet är säkert för att jag gjort det förut.

Och jag vet att i fallet av osäkerhet som kommer i mötet med det okända, kommer jag också att känna vinden i mitt hår. Jag kommer att känna friheten. Friheten av att att välja mitt liv.

Och jag vet att i nästa sekund i mitt fall kommer den stora Toruk, den stora Leonopteryx rex ( flygande kungslejonet ) i filmen Avatar, att komma och jag kommer landa på dess rygg. Över mina läppar kommer det komma ett leende och jag kommer känna mig starkare och kraftfullare än någonsin. Tillit bär mig!

Det är inte alltid som du har människor runt dig som kommer stödja dina nya val, folk kommer protesterande säga nej eftersom förändring inte är bekvämt för dom. Så håll fast vid de vilda hästar som är som du, som vet att förändringen är en del av vårt liv och att staket måste hoppas över. Vad är de annars till för? ?

Ha tilltro och lita på de flygande kungslejonen som du har runt dig. Lita på din flock av vildhästar … du är inte ensam den här gången.

Yoga tar mig alltid dit, till förändring genom öppnande rörelser … Till tid att vara tacksam för det jag har lärt mig så här långt och böja mig bakåt till en brygga mot dalen och de nya möjligheterna …. ?? Kroppen stretar emot, pranayama lyfter mig, dristi håller mig… Och nya möjligheter kommer alltid med en ansträngning .. alltid. Men med mina händer och fötter står jag stadigt på marken. Mitt hjärta, mitt bröst och min hals är nakna och trots det känner jag mig stark. Starkare än någonsin och det av bara en enda anledning: Mitt hjärta är helt öppet.

Förändring… du väntar mig… Jag är redo. Lika rädd som tidigare men modigare för jag har gjort det förut. Tillit…. Den vackra öppna dalen står framför mig.

Hm… från brygga bakåt till dalens kant och därifrån upp till handstående, balanserande på kanten av det okända för att handlöst falla ut mot livets nya möjligheter. ? Ja, varför inte. ”

Dagbok av en Gypset #wordsbymalin #yoga #thehealthofyogaacademy

Kommer du till Yoga Games Göteborg får du 300 kronor rabatt om du uppger min rabattkod: Malin

Vi ses där! Jag står i montern för Tofta retreat och signerar mina böcker på lördagen. Låt oss kramas!

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.