01 mar Minnen i Alcudia

Idag torsdag är det helgdag på Balearerna. Vi har begett oss upp till en vän i Alcudia på Mallorcas norra del. Den stad jag kom till som barn och också den del av ön jag kom första gången som vuxen. Många minnen passerar revy..

Som sällskap har vi vår väns hund Boggie. Han älskar att slänga sig ut i havet när vi kastar ut pinnar åt honom. Men idag var vågorna lite höga så han vågade inte riktigt. Men tillslut kunde han inte låta bli.

Så vackra hus och skön atmosfär. Väldigt fint att vara tillbaka igen.

Vår vän har också en eller två Harleys så vi tog oss en sväng i Alcudia. Det är ngt speciellt med den här stan. Så mycket historia. Pirater försökt belägra den flera gånger. Och den gamla muren omsluter staden tillsammans med dess historia. Nästa gång ska jag bege mig till området där vi bodde när jag var barn för att se om ngt förändrats…

Kram från oss!

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.