12 mar En eftermiddag på Rusty Rascal

Igår hade vi en stund på våra vänners Barber shop Rusty Rascals. Pablo har aldrig varit där och vi ville överraska honom med en fixning. Frisören var otroligt skicklig och Pablo som har väldigt tjockt hår fick en klippning som komme hålla länge när håret växer ut .Medan Pablo klipptes la vår vän Benny lite kort på Tess och Kenny och jag drack te och ginger shorts med bästa Richard och den franska Bulldoggen Frank.

Pablo har aldrig varit så kortklippt men var super nöjd efteråt även om han hade lite panik när frisören tog fram trimmern. Han har aldrig blivit klippt med en trimmer förut. För mig lyckan mest att få hänga med Tess. Ingen kan få mig att lyfta från gropar i livet som hon. Jag har varit rejält trött de senaste dagarna och att få hennes energi var så skönt. Kärlek, gemenskap och lite te. Vad mer behöver man?

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.