13 mar Älskade vänner..

Det känns som ni funnits nära mig i så många år nu. Genom bloggar och sociala medier. Jag har visat mitt hjärta och min själ för er på många sätt. Under veckan som har gått har ni alla visat uppbackning och pepp. Men också respekt och ödmjukhet för oss som familj. Jag vill bara säga tack!! Tack för att ni förstår och visar hänsyn. Ni är bäst!!

Nu till något helt annat. Det gråa börjar nu verkligen komma fram ordentligt. Jösses vad grå jag är!! Snart kommer jag lägga upp bilder så ni får se med egna ögon. Jag tycker det är sååååå spännande. Och just nu är det triviala saker. Det har varit en tuff vecka men också en fantastisk vecka. Familjens kärlek har varit så härlig att känna och se. Och jag värderar saker helt annorlunda nu. Även om jag alltid försöker vara ödmjuk så är ingen perfekt. Och denna vecka har verkligen fått mig att tänka till hur viktigt det är att vi lägger trams åt sidan men också hur viktigt det är att titta på sig själv och varför vi agerar som vi gör i olika situationer. Och just nu älskar jag mitt gråa som sakta växer ut. Det är bara super tråkigt så här i början med skarvarna. Men det är som sagt triviala saker.

Önskar er en underbar tisdags eftermiddag. Ni är såååååååå underbara!! Sträck på er!

Kram Palma och mig

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.