14 mar Ett frö viskar om ett träd..

När jag vandrade i bergen i höstas med Springtime Travel grupperna så tog jag frön från ekollon träd och olivträd. Jag la dom i en skål på balkongen och glömde bort dom. När jag nu städade fann jag dom i skålen som nu var vatten fylld efter vinterns regn. Försiktigt lekte jag hungrig ekorre och klippte upp skalet. Den vackraste nöt hälsade varsamt mig med sina fårade yttre sidor. Och när jag tittade närmare såg det ut som det träd den en dag kan bli. Naturens vackra överraskningar… Det är nästan så jag blir religiös!!

Jag har nu satt dom två nötterna i jord tillsammans med tankar om ett produktivt och rikt 2018. Tänk att ett enda litet frö bär varenda liten kod för att bli ett helt unikt träd. Precis som vi bär varje liten kod för att bli allt vi är idag. Från ett litet ägg som under en sekunds möte med en spermie av miljoner till den jag ser nu i min spegelbild. Livets mysterium och skönhet.

Amen på den! Malin

No Comments with love

Sorry, the comment form is closed at this time.