20 mar Jag blir så lycklig!!!

Tack vare er mina ljuvliga läsare så blev vi 2100 gilla följare till på #sjukmat Facebook sida och kom ännu närmare möjligheten att kunna gå upp till socialförsäkringsministern och kräva förändring på våra sjukhus, äldreboende och skolor när det gäller maten. Jag som har varit så arg hoppar av lycka. Vi började på 7200 igår och när jag vaknade imorse var vi tillsammans 9300. På ett dygn!! Ni är fantastiska!

Vår svenska befolkning VET att mat är medicin. Dom VET att vår livstil är den som bestämmer om vi kommer leva ett friskt långt liv eller ett kort pga sjukdom. Din kropp är DITT ansvar och din hälsa är DITT val. Vi VET detta. Så det är helt SJUKT att maten på våra sjukhus är ” Så 50 tal” och under sån brist på näring.

Tillsammans gör vi skillnad och jag ber er sprida er kunskap och era tankar på era sociala medier för myndigheterna går ut och läser det. Och nu måste politikerna tänka till för att få röster så vi kan förändra ” Big Time”.

Jag tackar er alla från djupet av mitt hjärta!! Och nu kör vi. Prata med era skolor, med äldre boende och ta reda på VEM som levererar maten till ert sjukhus och maten inte är bra.

Min syster Monica stod och såg när den mat ansvariga stod och slängde massor av mat. Vilket inte är konstig. Själv ville hon inte äta den. Tänk hur mycket pengar som vars slängs iväg!!

Den här tallriken gjorde min syster Kristin till min mamma en lunch. Lätt som en plätt med tanke på av våra matvaruaffärer vet betydelsen av hälsosam mat. Svårare än så är det inte. Maten behövdes inte ens värmas upp. Så de kan spara pengar på el. ? Och inget slängdes.

Så nu kör vi!! Är ni med???

Namaste, Malin