23 mar 2018 here I come

Morgon möten med systrarna på @nykokitchen och sedan jobb möte och strax podcast inspelning med @kandispodden Igår möte med @studdybuddy för min yngste son och matematiken. Imorgon åker jag ner till min älskling för att få vara 100 % där han behöver mig. Det går i ett men detta är mitt val. Jag har bestämt mig för fem saker 2018.

Level up inom mitt arbete och mitt varumärke. Yogakurser, böcker, podcast, egen yogastudio och café, mm mm.

Finnas mer för min familj som den nav jag älskar och har längtat efter att få vara.

Vara min pojkväns fullkomliga stöd i det han vill förverkliga. Han är en av mina bästa vänner så det är en ära.

Vara fysiskt mer i form när jag blir 52 än vad jag var när jag var 42.

Skratta, älska, leva och njuta mer än någonsin. Och vara ännu modigare än någonsin förut.

Och det här året har börjat bra inom alla dessa områden. Jag känner mig stark, ödmjuk, trygg, öppen, vild och fokuserad i det.

May the force be with me. ??

Vad är din plan?