11 apr Blommorna…

Text tillhör ©️MalinBerghagen

Min kärlek till växter och blommor fick jag av dig och mormor. I mitt sovrum som barn fylldes mitt fönster av blommor du ville slänga men jag räddade dom innan träffade sopkorgen. Mitt fönster var överfullt och det gick knappt att se ut till slut.

Igår skickade Katarina Di leva dessa bilder till mig från 2012. Kommer du ihåg? Jag skulle ha dom i boken och vi satt på terassen och planterad om pelargonerna. Du envisades med att stoppa fingrarna i jorden trots dina fina naglar och du gick sedan och bytte ut någon trasig nagel på någon salong. Men känna jorden skulle du.

Fotograferingen blev jätte bra men vi använde aldrig bilderna. När vi var klara kom busfia i dig och du började mula mig med jord. Älskade mamma….

De sista sms:n jag skickade till dig på sjukhuset handlade om blommor… Tack för att du gav mig kärlek till växer och att växa. I trädgården, i fönstret och som människa.

Älskar dig ❤️