29 jun En vecka med honom..

Nu börjar vår vecka i vårt vackra Sverige. Två äventyrare fast på olika sätt. Jag kastar mig ut i min och andras inre värld. Han klättrar, flyger och dyker i vår yttre värld. Han är engelsman och har bott här i 18 år. Jag är född här med har bott utomlands i snart fem. Nu ska vi njuta av vårt vackra land från helt olika referens ramar. Vi båda älskar mat men jag vill ha så mycket grönt det bara går. Han älskar kött och fisk och både jagar och fiskar. Vi båda älskar att analysera men inte om samma saker. Nu har vi en vecka i samma bil mil efter mil genom södra Sverige. Kommer samtalen tystna? Kommer vi bli osams? Vem vet… men ingen av oss skyr utmaningar so here we go! Först ut är Högby spa och konferens Jag ska ha yoga och ALLA måltider är vegetariska. Jag kan ha ” glömt” att säga det… Haha… Men so far so Good och maten var väldigt god. När hela Hörby gård gått och lagt sig tog vi en vända i bubbel poolen. Svalorna sjöns ovanför våra huvuden och en rosa skymning började krypa fram. När svensk sommar natt är som bäst. Sov gott alla!!