01 jul Amerikanska bilar och svenska bär.

Promenerade över gräsmattan och lämnade min sovande kung i sängen för att ta mig till morgonens yoga. Fåglarna sjöng ivrigt till morgonens ljus och jag var inte det minsta trött. Rent av längtade in till tjejerna. En sån där dag då jag älskar att gå till jobbet.

Efteråt visade sig sommar Sverige i form av röda vinbär i min hand, plockade ifrån buskarna bredvid vårt rum. Söta och syrliga på samma gång. Smakerna blir så kraftfulla efter det att du yogat. Allt förhöjs.

Två dar i rad har han nu ätit vegetarisk till alla måltiderna och inte beklagat sig en enda gång. Och jag andas ut. Jag vill ju att han ska tycka om min del av världen och kanske följa med igen en annan gång. Våra samtal vid bordet berör ofta våra barn eller platser vi vill besök på vår resa. Vi har några bestämda mål. Hans är hans son och jag har mina yoga kurser som väntar. Däremellan är kartan öppen. Allt har blivit som ett nytt kapitel i en helt ny bok för oss båda. Sommaren är en av dessa sidor. Efter lunchen tog vi oss in till Motala och passerade på vägen till hamnen en parad av gamla amerikanska muskel bilar. Det stank brinnande däck och bensin lång väg. Verkligen annorlunda upplevelsen med blandade förtjusning men svårt att inte stanna upp och fascineras av människans olika drömmar. Eftermiddagens yoga gick jätte bra förutom att jag gick över tiden en halvtimme så vi vart försenade till maten. Men väl där drack vi en oerhört gott mousserande/champagne och en färskost glass till efterrätt som jag nu när jag ligger här och skriver mitt i natten fortfarande känner längtan efter. Sååååå gott!!

Kvällen blev till fortsatta samtal i sängen medan fotbollen vibrerade på tv:n. Alltså vilka matcher lördagen har gett. Och jag konstaterar igen medan jag betraktar honom i smyg från min del av sängen: Han är absolut den snyggaste jag vet.