02 jul Dags att resa vidare..

Efter en av de mysigaste yoga weekends drar jag och Martin vidare ner mot Landskrona och Malmö. Han för att vara närvarande på sin sons SM tävlingar och jag för att ha yoga i en av vårt lands större städer.

Våra dar på Hörbygård har varit helt ljuvliga. En fantastisk familj som har skapat ett litet spa hotel av sin släktgård. Kvalité är led ordet och det känner vi verkligen. Ekologiska hudvårdsprodukter används och mat från gårdar i närheten. Ljuvlig natur och bra energi i husen.

Vi reser lite på känsla på mot våra mål så jag ringde min väninna och kollega AnnaCarin på Läckö och frågade om vi fick hälsa på och det fick vi. Så från Linköping och Motala begav vi oss nu iväg till Lidköpingstrakten.

Det första hon gjorde var att ta oss till Läcko slott och en fantastiskt god middag på Hvita Hjorten. Det var nog absolut den godaste vegetariska rätt jag någonsin ätit. Och den lokala ölen med två olika humle lika så.

Efter maten tog AnnaCarin oss upp till slottet. Köksträdgården var stängd men vi klättrade upp på muren och kikade ner. Sedan vandrade vi runt hela slottet.

Naturen var åter igen fantastisk och kvällssolen gjorde ju det inte sämre. Och min älskade vid min sida…. Ja vad mer är möjligt?!