02 jul Ett litet paradis i skogen.

AnnaCarin har alltid varit en stor inspiration när det gäller inredning. Hennes hem i Stockholm har varit så vackra och när vi har gjort våra kursresor till Frankrike är det hon som sätter sin charm så det blir varmt och omhuldande på den lilla gården där.

Om jag någonsin får en yoga studio i Stockholm är det hon som ska inreda den.

Det känns inte alls som om man är i Sverige. Snarare Danmark eller Frankrike.

Små detaljer som gör det där lilla extra och små rum i rummen. Dessutom älskar jag att prata med henne i timmar i hennes soffa. Inne eller ute. Vi passade också på att ta bilder till min nästa bok på hennes terass. Martin är till början fotograf och det vore fint att ha några bilder av honom i boken. Han passade också på att hjälpa henne med trädgården.

Vi båda var överens om att det var verkligen två sköna dar hos en underbart vacker själ och människa. Så innerligt tacksam över vårt dygn här. Imorgon åker vi vidare till Malmö.