06 jul Benny i mitt hjärta

Nästa stopp på vår resa var i Limhamn där vi skulle sova över hos min vän Benny. Då var avståndet nära för Martin att besöka sin son som tävlade i simning i Landskrona och jag kunde passa på att lägga in två yogaklasser när vi ändå skulle ner hit. Jag och Benny har känt varandra många år nu och samtalen blev många när vi fick vår stund ensamma. Han passade också på att färga mitt hår och ta mig till en nagel skulptris. Jag ville göra en alldeles egen hyllning till mamma. Naglar i rosa.

Självklart blev det fotboll hela onsdagen och goda skratt över det väntade familjen fighten på lördagen när Sverige möter England. Martin är ju trots Engelsman och VM är ju VM.

Efter vår natt hos Benny drog vi oss in mot Malmö och ett fint möte med min vän Johan som jag lärde känna under min i spelning av Wallander 2006. En kär vän som alltid stått mig nära sedan dess även om vi inte ses hela tiden.

Vi sov på ett hotell vid Gustav Adolfs torg och njöt av sommar Malmö och gemenskapen.

Nu drar vi via Landskrona till Martins vänner Göran och Mia i Småland och genuin svensk torpkänsla. Det är verkligen fantastiskt att få njuta av en riktig svensk sommar för första gången på väldigt länge.

Håller er uppdaterade!

Stor kram

Ps: Av hänsyn till Martins barn går jag inte in i detaljer över hans möte med hans son och simtävlingarna. Men det förstår ni säkert.