12 jul Drömmar slår in.

För fem sex år sedan promenerade jag varje dag genom Stockholm och drömde jag om platser utanför mitt lands gränser. Drömmar som sedan slog in. Redan långt innan hade jag suttit uppe i Järvsö och tittat på bilder av det Gypset liv jag saknade. Resandet, dofterna och intrycken. Allt började med en bild… en bild min väninna Johanna skickade mig och den bok hon sedan gav mig med orden ” Det här är du. Det är vi. ”Ni som följt mig genom åren, kommer ni ihåg?

Bilden var från boken Gypset Style av Julia Chaplin. Bilderna var från ett par systrar som hade ett litet hotell i Sayulita i Mexico. Boken blev mitt allt och min resande själ skrek längtansfullt. Igår när jag satt och tittade på den nya Mama Mia filmen och hörde låten ” I have a dream” föll mina tårar ner efter kinderna. Mina drömmar blev verklighet.

Det lustiga är att på Mallorca blev min externa familj en svensk/mexikansk familj som varje år åkte till Sayulita och bodde på det hotell som var i boken. Dessutom så hyrde mitt ex en lägenhet som ägdes av en av systrarna på bilden. Märk väl, den svensk/mexikanska familjen och mitt ex kände inte varandra innan. Hm…. lustigt eller hur. Och i en annan bok som jag drömde mig in i var boken ” Yoga retreats”. Där i fanns bilder på ett yogaställe jag ville åka till så fort jag såg bilderna.

Jag läste i texten…

” Sayulita, Mexico. ”

Så idag när jag vandrade igenom ett vackert Stockholm kände jag mig så otroligt tacksam. Trots att jag aldrig varit där och aldrig träffat dessa systrar som inspirerat mig så har deras liv tagit mig till mina drömmer. Och om jag på något sätt kan inspirera dig att följa dina drömmar så förs gåvan vidare i kärlek. Mina drömmar förde mig, min familj, mina vänner och mina yogis till Grekland, Mallorca, Atlantkusten, Indien och Stilla havet….

Så klä väggarna med bilder och se dom varje dag så du påminns om vart du är på väg. Så allt du gör är riktat mot din dröm och dess verklighet. Och även om du inte når till ditt Sayulita så kommer du nära nog. Så tro på dina drömmar. Dom slår in.

Var som Donna i filmen Mamma Mia. Tro på din dröm och våga göra förändringar som tar dig dit. Öppna upp famnen för livet. Det gjorde jag och det gjorde mig till en av de rikaste i min närhet. Inte i plånboken. Men i själen. Älska livet genom att vårda det, hedra det och uppleva det.

I have a dream, a song to sing

To help me cope with anything

If you see the wonder of a fairy tale

You can take the future even if you fail

I believe in angels

Something good in everything I see

I believe in angels

When I know the time is right for me

I’ll cross the stream, I have a dream

I have a dream, a fantasy

To help me through reality

And my destination makes it worth the while

Pushing through the darkness still another mile

I believe in angels

Something good in everything I see

I believe in angels

When I know the time is right for me

I’ll cross the stream, I have a dream

I’ll cross the stream, I have a dream