23 jul Våra världar möts…

Började min morgon med att ta ett naken dopp i vackra Siljan. Inte en människa vaken och friheten är total. Vi åt frukost på Masesgården och begav oss sedan till Hotell Långbers i Tällberg för en timme på deras gym. På vägen tillbaka till Masesgården stannade vi till på Hildaholm och tog en kaffe i den stillsamma trädgården.

Martin är med på alla yogapassen och det nog första gången som en pojkvän varit så engagerad i det jag gör. Och jag vet att det inte bara är av kärlek Han sa i början när vi träffades ” Jag behöver ditt lugn…” Han behöver hitta ngt som balanserar upp hans aktiva sida även om det gör mig otroligt lycklig att han även gör det för min skull .

Fast en flickvän behöver väl då också se till att hennes kärlek får något tillbaka så jag pratade med Niklas på Masesgården och vi fick låna hans vattenskoter. Alltså det bästa på HELA dagen!!

Sakta men säkert lär vi känna varandra. Vi har båda något den andre verkligen behöver. Vår grund är där. Resten är ett äventyr i sig att utforska.

Namaste