17 feb Det är bättre att göra så gott man kan än inte alls..

Aldrig förr har miljön varit ett så stort ämne som nu, känns det åtminstone som , Och många dömer hit och dit vad andra INTE gör än att se vad dom faktiskt gör. Och det skapar i sin tur en väldigt skitig miljö oss människor emellan. När jag går och handlar köper jag säkert 80 ekologiskt. Och när jag sedan tittar ner i mina matkassar ser jag att ALLT är paketerat i plast.

Så då är det ju verkligen noga att jag slänger minsta lilla sak i behållaren för plast om jag ska gå hela vägen. Att verkligen bara låta det som är mat hamna i soporna. Det är ju ett evighetsgöra som är ett måste.

Jag tror att de gamla matbutikerna i kvarteret kommer att komma tillbaka. För då kan vi köpa direkt över disk, utan plast och utan behov av bil. Och faktum är att om vi inte köper halv fabrikat, special produkter eller hitte på saker utan istället köper fisk, kött, grönsaker och frukt precis som dom är i butiken. Så behöver vi inte använda plast.

Och även om jag lever oerhört ekologiskt så är det ändå någon som gnäller. Och det skapar en massa dömande som förpestar miljön det med. Istället för att se det vi gör. Lyfta varandra så vi vill göra ännu mer.

Hur man än gör står man med ändan bak.

Men det fokusera på att göra ditt bästa. Det är det enda vi kan göra.

Tillsammans gör vi skillnad.

Kram

Lätt lunch eller mellis med fisk tacos.

Gluten fria panerade fisk filéer.

Gluten fritt tacos bröd till mig.

Ekologiskt tacos bröd till Martin och Isak

Ekologisk mix sallad och spenat sallad

Vegan majonnäs.

Ekologiska tomater.

Ekologisk bacon till killarna.

Stek fisken.

Lägg majo, sallad, tomater på taco brödet.

Lägg på fisken ( och bacon)

Rulla ihop och njut! Easy!