26 feb Vilket järngäng!

Står framåtlutad över ett album med bilder från min mors 25 års dag. Hela hennes dag finns i bilder och visar vilket järngäng av stjärnor hon umgicks med redan då.

På bilden ovan ser vi mamma dansa med Carl Gustav Lindstedt. För er som tillhör den yngre generationen var han typ dåtidens Felix Herngren. Och dom spelade in filmen Svenska Floyd tillsammans.

En bild som visat händelser. Långt ifrån nutidens poserande och selfies. Bad mycket mer den här bilden säger. Till vänster Hasse Alfredsson som tillsammans med Tage Danielsson hade revyer i Stockholm som var fullsatta så det knakade i stolarna. Lite dåtidens Fredrik Lindström och Kristian Luuk men ännu större. I mitten har vi legenden Monica Zetterlund och till vänster den kände författaren och filmregissören Vilgot Sjöman.

Jag ääääälskar den här bilden. Mammas manager och stora stjärna inom management Simon Brehm. Han som också upptäckte båda mina föräldrar och gjorde dom till ” stars”. Extremt vackra Lill Lindfors som vi kommer se i Renees brygga tillsammans med bla Tilde de Paula. Och återigen Monica Zetterlund och Vilgot Sjöman i ett intensivt samtal. Talar dom om svensk kulturliv eller goda recept? Hm… de ser ut att ha en fantastisk kväll.

Underbara fina mamma…. jag önskar att vi kunde backa tiden och jag kunde krypa upp som en flyga på väggen.

Ann-Louise Hanson som vi senast såg i Melodifestivalen där hon sjöng ” Men kärleken finns kvar” som var dedikerad till hennes kollega och vän, vår mamma. Hon och Bruno hade precis förlovat sig och de är såååå kära.

Vilken fest!! Vilket järngäng!

Har du egna minnen med vår mamma maila dom gärna till oss på minnenmedlillbabs@gmail.com

Det skulle betyda så mycket för oss. Gärna med år och plats.

Kram Malin