22 mar Jag har aldrig varit ifrån dig så länge…

Ja du min älskade ö…. aldrig har jag varit ifrån dig så länge som nu. Sist jag var på Mallorca var i november. Bara tanken får mitt hjärta att hugga till lite. Även om jag vet att det är mycket spännande nytt som väntar här i Sverige så är det en saknad. Saknad av vännerna och av naturen som är så magisk på ön. Men den 13 april åker jag, Martin och Isak ner för att ha en upplevelsevecka med Springtim Travel. Jag räknar varje dag…

Sedan jag skrev boken ” Mallorca i mitt hjärta” har vi varje år gjort en resa med det temat. Men denna gång kommer jag njuta lite extra av vad jag själv har berättat om. Just pga att jag varit ifrån ön i nästan fem månader. Allt jag vill att mina läsare till Mallorca boken ska känna när de drömmer sig bort sida för sida kommer nu inte bara mina deltagare få uppleva utan även jag. Jag kommer njuta av cykel turen in till Palma och den vackra katedralen. Jag kommer andas djupa långa andetag för vara steg på vår promenad till Son Mico i bergen. Ja det kommer vara väldigt speciellt att komma tillbaka denna gång. 

Det som också är lite speciellt är ju att jag kommer fira ett år med Martin där. Vi träffades ju på Mallorca för ett år sedan nu i april. Ett år som har varit väldigt annorlunda och i en total förändring. Under tre veckor, dog min mamma, jag tog självrespekten i handen och lämnade en relation som verkligen hade nått botten av värdighet, jag träffade Martin och flyttade hem till Sverige. Jösses!! Det hände verkligen grejer. Men jag tror att mammas död var det som triggade alltihop. Framförallt min orädsla.

Och jag anser själv att mötet med Martin var en sådan välsignelse för jag var extremt sårbar. Och hans beslutsamhet att jag var kvinnan han skulle fortsätta året med höll om mig, ja bar mig genom allt. Bilden ni ser ovan är från vårt första möte och det talar sitt tydliga språk. Jag minns varje minut av den kvällen och i snart är vi tillbaka på San Juans matmarknad igen.

Mallorca är i mitt hjärta alltid och på många olika sätt. I mitt hjärta genom både sorg och glädje. Jag hade aldrig varit så levande och fri som jag blev där. Jag har aldrig heller varit så ledsen som där. Och ingen plats har fått mig att känna mig så älskad som Mallorca fått mig att känna. Och snart sitter jag på Catalinas gator igen tillsammans med Martin och Isak. Åh vad jag längtar!

ps: Det finns några platser kvar på min yogaretreat helgen i början av maj i bergen på Mallorca. Gå in på min evenemang sida och kolla. Eller tryck här. Kursen är på svenska. Kram