31 mar En ny dag..

Älskar mitt jobb. Att få samtala med andra yogisar om hur vi kan bli en bättre version av oss själva. Att varje dag är en möjlighet att älska, växa och förlåta. Hur vi kan välja att bli fri vår egen inre smärta och oro genom att ändra tankarna och kliva ifrån den drabbade. Samtal är så viktiga. Människan skapades genom ett möte mellan två människor. Ja ibland kan jag skratta när jag går på stan och tänker att ingen av de jag möter skulle varit här om inte två personer legat. ? Det är genom möten vi fortsätter att växa i den skapelse som är vi. Tycker om sånt. Jag tycker tex om att tro att allt är möjligt. Och att drömma och fantisera om det du önskar är en bit på vägen. Min älskade son Christopher sa en gång ” Mamma, om de inte vågar drömma hur ska då det de önskar ens bli möjligt i verkligheten? ” Så sant! Allt börjar inom oss. Den kärleksfulla eller offret. Du behöver bara ha modet att göra den ibland rätt tuffa uppgiften, att lösa upp knuten som är du. ? Mmm… dags att förbereda morgones yogapass. En ny dag med nya möjlighet att bli en lyckliga och bättre version av oss själva.

Ha en fin dag ♥️