06 apr Gemenskap

Spenderade lördag kvällen med en av mina närmaste vänner och hennes pojkvän i hans hus på Värmdö. Huset var helt fantastiskt och badade i rymd och ljus. Maten var en kärleksförklaring till smaklökarna och jag tycker så om när maten inte riktigt är klar när gästerna kommer så man får hänga i köket tillsammans. Åh vad jag saknat detta. Att hänga hemma hos vänner. Längtar sååååå tills jag får ett hem här i Sverige och kan bjuda hem vänner också. God mat, samtal och gemenskap är det bästa jag vet.och jag och Cristina har aldrig svårigheter att hitta ämnen att prata om. Igår slog dock Martin och Cristina rekord på komplicerade familjeband. Alltså att växa upp som barn till Sveriges mest kända föräldrar kändes typ som en bagatell. ?

På vägen hem konstaterade vi att vi åt alldeles för mycket men det var ju typ omöjligt att låta bli. Tack underbara Cristina och Göran för en underbar kväll.