27 maj Tillbaka på Skiathos

Ja då är vi tillbaka på Skiathos vilket var den första yoga resa som Martin följde med på för ett år sedan. Då var allt väldigt nytt. Jag var i stor sorg och när vi kom tillbaka väntade begravning och minnesgudstjänst. Och vår kärlek försökte lära känna varandra i det. Min väninna Vicky Santikos hade ordnat ett fantastiskt rum på hennes hotell Skiathos princess resort och vi hade timmar emellan yogan till att prata och lära känna varandra. Bilderna nedan är från då för ett år sedan.

Nu är det annorlunda. Vi känner varandra otroligt väl och jag har en ring på mitt finger. Tryggheten är befriande och vi är mer avslappnade i varandras sällskap. Han har skaffat skägg och jag har blivit rundare om höfterna. Om det är klimakteriet eller för att han älskar min rumpa så den rundat tills dig gör hans skull vet jag inte med större är den.

Idag har vi varit hos Dimitri och gjort upp menyn gör avslutningsmiddagen på lördag. Och vi fastnade där för i vanlig grekisk gästfrihet tog Dimitri fram massor med god mat. Som alltid i Grekland olika rötter att dels på.

Jösses nu ser jag att jag har morgon yoga om 25 minuter. Måste gå men ha en jätte fin måndag alla!!

Kram från oss