08 jul Tillbaka i Palma

Det här örat snodde jag ( eller snarare räddade) från grannens tak innan de började riva huset. Martin vqr helt förtvivlad för att han fick hålla i min fit medan jag ryckte och slet i kaktusen med hela kroppen över balkong muren. Taket var dessutom trasigt så det var en stor risk att gå på det. Så jag sträckte mig så långt jag kunde. Inga rötter kom med förutom ngt litet som kanske kunde bli något. Jag satte den i jord och titta!! Nu har den fått två öron på örat!!!

Lika lycklig är jag över bonzai trädet som helt klart är lyckligare ute än inne. ♥️ sååååå mysigt att vara tillbaka.

Det är tufft för växterna i sommar men jag är förvånad att de ändå klarat sig så bra. Olivträdet växer och trädet från Costa Rica likaså. Och den gröna växten som började som frön har nu blommat medan jag var bort och fått egna frön som jag nu ska ge till mina vänner.

Nu har jag städat klart på terassen och klockan är inte ens 8.30 än… njuter för fullt. Dags att väcka äldsta sonen och ta en kopp kaffe med honom och hans vackra flickvän.

Ha en fin dag alla!

Kram Malin